Header Search

Papper


Vi har alla typer av papper, skrivarpapper, kopieringspapper. Både standardpapper och en hel del specialpapper som ni behöver. Papper för skrivare, kopiering och färgutskrifter.

En kartong papper innehåller vanligvis buntar om 500 ark för att skydda innehållet. Har du ett stort pappersmagasin kan du välja expressbox som innehåller 2500 lösa ark. Olika papper har olika egenskaper och vilket papper du väljer beror på dig och vilket behov du har.
Ett pappers vikt anges i gram per kvadratmeter. Ett vanligt papper till kopiering eller utskrift, har oftast viken 80g.

Så hör med oss om vilket papper vi vill rekommendera för dina behov.

Undvik papperstrassel genom att vara noga med att ge papperet tid att acklimatisera sig till temperaturen i printerrummet innan omslaget tas bort. Papper utsätts för temperaturvariationer under transport, lagring och vid utskrift/kopiering.

Flera olika papper finns både som hålat, ohålat, A4 och A3. Vissa papper har även speciella egenskaper för tex. färgutskrifter. I Kontorsbutiken ser man hela vårt utbud av papper, i olika kvalité och olika prisklasser. Det finns även ett stort utbud av färgat papper, fotopapper för både bläckstråleskrivare och laserskrivare. Papper till storformatsskrivare finns också i sortimentet.

Vårt baspapper för kontorsbruk är Office Depot Everyday 80g, finns som hålat eller ohålat och som A3 eller A4. Ett universalpapper för kopiering, laser, offset och svart/vit inkjet. Vithet CIE 150. Åldringsbeständigt enligt ISO 9706. Miljödeklarerat enligt Paper Profile. Ytvikt 80g. Du hittar det här.